Termeni si conditii – Contract de utilizare

 

www.psihologi-valcea.ro este proprietatea SC Reframing SRL, firma cu capital integral romanesc.

SC Reframing SRL este inregistrata la Registrul comertului cu nr. J40/5675/2009, cu cod unic de inregistrare 25526346.

Sediul companiei este in Bucuresti, in sectorul 4, aleea Niculitel, nr. 2.

 

www.psihologi-valcea.ro este o platforma online, publica, care prezinta informatii despre activitatea furnizorilor de servicii psihologice.

SC Reframing SRL ofera posibilitatea psihologilor cu drept de libera practica sa-si prezinte serviciile psihologice prin intermediul platformei www.psihologi-valcea.ro, prin crearea unui cont de UTILIZATOR, in baza unui abonament pentru o perioada determinata de timp.

Prin termenul Utilizator, intelegem toate persoanele juridice care si-au creat un cont in cadrul www.psihologi-valcea.ro.

 

SC Reframing SRL actioneaza ca FURNIZOR DE SERVICII in cadrul acestui contract de utilizare a platformei www.psihologi-valcea.ro.

Inscrierea pe platforma www.psihologi-valcea.ro este disponibila doar Utilizatorilor persoane juridice.

 

Continutul postat de Utilizator devine public imediat ce se confirma achitarea pretului.

Pretul reprezinta contravaloarea serviciilor oferite, adica gazduirea contului de Utilizator pe platforma www.psihologi-valcea.ro. in baza unui abonament pe perioada determinata.

Utilizatorul poate opta pentru oricare dintre variantele listate, la care are acces din tab-ul Adauga cabinet.

Plata se poate face: (a) cu cardul online pe platforma de plati securizata "EuPlatesc", (b) prin ordin de plata (OP) - transfer bancar sau depunere cash la casierie Unicredit.

(a) Confirmarea tranzactiei efectuate de dvs este primita imediat, oferindu-ne posibilitatea sa activam continutul postat de dvs la data pe care ati solicitat-o.

(b) In urma solicitarii transmise de dvs, vi se emite factura proforma care va contine datele contului bancar si informatiile fiscale.

Atat pentru (a) cat si pentru (b), SC Reframing SRL va emite documentul fiscal (factura electronica) care confirma plata efectuata de dvs. Aceasta trebuie tiparita de dvs pentru a o folosi in contabilitate.

 

Concomitent cu activarea contului dvs deveniti MEMBRU al platformei www.psihologi-valcea.ro , avand posibilitatea sa modificati sau sa adaugati informatii, prin simpla logare, ori de cate ori doriti.

Continutul postat este moderat de Furnizorul de servicii doar daca incalca conditiile impuse de acesta.

 

Continut public inseamna ca este vizibil pentru vizitatorii site-ului, persoane fizice si persoane juridice. Aici se vor regasi toate informatiile completate de catre Utilizator, mai putin cele de identificare fiscala: denumire entitate juridica, CIF, adresa sediului social.

 

Continutul privat reprezinta tot ce nu este public, adica datele de identificare fiscala, dar care este necesar pentru completarea facturii, de catre Furnizorul de servicii, aferente platii efectuate de catre Utilizator.

 

Acceptarea contractului de utilizare

 

Acest contract se aplica platformei www.psihologi-valcea.ro , serviciilor si continutului acesteia.

Platforma www.psihologi-valcea.ro poate fi folosita in scopul de a va crea un cont doar daca acceptati, fara nici o modificare, conditiile din prezentul contract.

Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi platforma www.psihologi-valcea.ro si serviciile oferite prin intermediul ei.

 

Prin utilizarea platformei, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" Furnizorului de servicii – SC Reframing SRL.

Furnizorul de servicii poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor oferite de platforma www.psihologi-valcea.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

 

Obligatii aferente calitatii de Utilizator

 

Inregistrarea

Pentru a folosi serviciile oferite de www.psihologi-valcea.ro , va obligati sa:

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre activitatea dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului

2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Furnizarea de informatii care nu sunt conforme cu realitatea (vezi RUP partea I si partea II) ii ofera Furnizorului de servicii dreptul de a interveni in modificarea lor, prin editarea adecvata.

Astfel, Furnizorul de servicii se asigura ca nu sunt transmise informatii eronate, care i-ar putea prejudicia imaginea.

 

Continutul public

In calitatea de Membru / Utilizator aveti obligatia:

- de a posta doar materiale pentru care aveti drepturi de autor (indiferent ca este vorba de prezentare, articole, poze sau evenimente);

- de a semna articolele pe care le publicati;

- de a publica doar materiale in limba romana;

- de a posta textul integral fara a face trimiteri spre alte site-uri;

- de a nu publica articole care nu au la baza o documentare serioasa, pentru a nu induce in eroare vizitatorii care au incredere in expertiza dvs.

- de a folosi corect limba romana;

- de a nu introduce link-uri in materialele publicate;

- de a nu folosi contul dvs pentru promovarea unor evenimente, daca nu sunteti organizatorul;

- de a nu publica materiale care nu au legatura cu psihologia si sanatatea umana;

- de a nu incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, tip chestionare sau sondaje online;

- de a nu incarca, posta, difuza sau transmite continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare;

- de a nu folosi cod HTML in campurile puse la dispozitia dvs. Furnizorul de servicii isi rezerva oricand dreptul de a sterge acest cod si, daca considera necesar, poate sterge contul de utilizator/ membru.

 

Articolele postate in profilul de Utilizator/ Membru vor fi validate pentru a fi listate si in sectiunea “Articole psihologice” a site-ului doar daca prezinta problematicile pe care psihologul le abordeaza in activitatea sa profesionala. Aceste articole vor fi prezentate sub forma unui eseu care cuprinde informatii relevante si bine documentate, intr-o tusa personala, care sa-l ajute pe beneficiarul serviciilor psihologice sa identifice situatiile pentru care poate apela la psiholog. Articolele sunt postate in categorii in functie de tema abordata. Asadar, eseul trebuie sa se concentreze pe prezentarea informatiilor care au legatura cu categoria in care este postat.

Daca un articol va prezenta aspecte similare cu un alt articol deja listat, validarea va fi oferita primului articol postat.

Chiar daca un articol nu este validat pentru listare, el este accesibil celor care viziteaza profilul Utilizatorului.

 

Dreptul dvs de Utilizator se rezuma strict la actiunile care au legatura cu activitatea psihologica si/sau de sanatate psihica, orice alt material care nu face obiectul acestei activitati fiind interzis!

Materialele publicate care nu corespund cerintelor explicite din cadrul acestui contract vor fi sterse.

Repetarea actiunii de incalcare a conditiilor de utilizare a platformei www.psihologi-valcea.ro, va conduce la anularea abonamentului, fara a exista obligatia de rambursare a contravalorii serviciilor (pretul achitat) pentru Furnizorul de servicii.

 

Platforma www.psihologi-valcea.ro este un site privat. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari, bloca si chiar sterge un cont, mai ales in conditiile in care nu respecta conditiile de mai sus.

 

Furnizorul de servicii ii ofera Utilizatorului dreptul de a folosi platforma www.psihologi-valcea.ro pentru publicarea unor materiale din domeniul psihologiei dar nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea informatiilor publicate de acesta.

 

Furnizorul de servicii nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati pe platforma www.psihologi-valcea.ro.

 

Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SC Reframing SRL in privinta utilizarii platformei www.psihologi-valcea.ro.

Aceste conditii pot fi modificate de SC Reframing SRL la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand contul dvs.

 

Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dumneavoastra si SC Reframing SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor oferite pe platforma www.psihologi-valcea.ro.

Feedback